Gorka Izagirre upategiak 40 hektarea mahasti baino gehiago ditu, 14 finkatan banatuta Bizkaiko 6 udalerritan zehar, eta guztiak mahastizaintza integratuaren parametroen barruan landatzen dira. Lursail bakoitza (hegalak hego-ekialdera begira daude, eta askotan % 30eko desnibela gainditzen dute) lurraren eta klimaren berezitasunak kontuan hartuta landatu eta landu da, eta lehengaiaren kalitatea da proiektuaren oinarria.
Txakolin gaztetik hasi eta Berezia kategoriaren barruan ardo gozoa eta ardo beltza barne hartzen dituen katalogo zabalenetako bat du.
Upeltegia BIZKAIKO ENOTURISMO Elkarteko (ABEE) kide da, eta Larrabetzuko Azurmendi gastronomia-gunearen barruan dago. Esperientzia enogastronomikoa eskaintzen du, «Hamaiketako» tipikoan oinarrituta, eta egunero 11: 00etan goza daiteke, tradizioak agintzen duen bezala. 4 ardo dastatzea, produktu tipikoekin batera, eta bertako instalazioak bisitatzea. Esperientzia hori zuzenean gorde daiteke bere webgunetik, oparitarako ere erabil daiteke, edo 10 pertsona edo gehiagoko taldeentzat pertsonalizatu daiteke.
Produktuak





