Galdamesko Upeltegiek bost hektareatik gorako mahasti-iraungitze bat dute, 10 urtetik gorako mahatsondoekin, Galdamesko Kontzejutxo auzoan, eta Bizkaiko lurrari eta historiari lotutako txakolina egiten ahalegintzen dira.
Galdamesko Upeltegiek, gainera, upategi moderno eta abangoardista bat dute, teknologiarik modernoena duena eta, aldi berean, kalitate handiko txakolinak lortzeko prozedura naturalenak mantentzen dituena. Bertako mahastiek Eusko Jaurlaritzaren Ekoizpen Integratuaren egiaztagiria dute 2016tik, eta ekoizpen mota ekologikoagoa eta ingurumenarekiko errespetagarriagoa aitortzen dute.
Horietan Hondarrabi Zuri eta Hondarrabi Zerratia lantzen dituzte nagusiki, eta zati txiki bat Souvignon Blanc, Riesling, Hondarrabi beltza eta Cabertent Franceri eskaintzen diete.
Galdamesko Upeltegiek, BIZKAIKO ENOTURISMO Elkartearen (ABEE) parte gisa, txakolin-dastaketez eta bazkariez gozatzera gonbidatzen dute bisitaria, upeltegia dagoen baserriaren barruan. Esperientzia paregabe hau Enkarterriko irin-errota bakarra bisitatuz osatu daiteke, Barbadun ibaiaren arroan.
Produktuak



