Barietate nagusiak

Hondarrabi Zuri
Euskal Herriko kostaldeko barietate nagusia da, txakolina munduko gainerako ardoetatik bereizten duena. Aromatikoa eta dastamenezkoa.

Hondarrabi Zuri Zerratia
Luku itxiagoa du ezaugarri. Lore- eta landare-aromak ditu, mingostasun-nota arinekin.

Hondarrabi Beltza
Txakolin beltza eta gorria. Gure mahastiaren originala eta esklusiboa. Fruta-sentsazio oso handiko ardo aromatikoak ekoizten ditu.
Baimendutako barietateak:
2021ean, Kontseilu Arautzaileak Pinot Noir eta Berdexarie (Cabernet Franc) barietate beltzak mugarik gabe baimenduriko barietate gisa sartzea onartu du.
Hauek dira baimendutako mahats zuri mugatuak: Mune Mahatsa (Folle Blanche), Izkiriota (Gros Manseng), Izkiriota Ttipia (Petit Manseng), Sauvignon blanc, Riesling eta Chardonay